Två veckor utan vatten

Livet utan vatten rullar på. Eller helt utan vatten är vi ju inte eftersom vi fått godkänt att ha igång vatten mellan 19.30-20.00.

Kommunen lämnade en släpvagn med en stor vattendunk på en kubik och det var ju glädjande tills vi insåg att den var tom. Tom och svår att fylla. 

Den halvtimme vi har tillgång med vatten blir ganska intensiv med toalettspolning, disk, påfyllning av dunkar och så dusch om tiden räcker till.  

Igår kom de och märkte ut el och värme och påbörjade grävningen så det är på gång nu. Vår uppfart är en enda stor krater, men vi ser ljuset i tunneln. 

Kommer ni ihåg att vi hade en vattenläcka på jobbet också? Det rummet har stått låst med en avfuktare och en fläkt i några veckor nu. Idag fick vi veta att skötrum/toalett också är fuktskadat och i morgon börjar de riva upp de utrymmena. På måndag börjar de på det vattenskadade rummet. 

Annars då? Hedda har haft feber i veckan och Melker fick sig lite lov. I morgon får båda gå till skola/förskola, men på fredag är vi lediga igen. På jobbet är all personal sjuk, men alla barn är friska så det ska bli spännande att undvika att vara på avdelningen och samtidigt rodda dagen utan vikarie, men det ska nog gå på något sätt. 

Snart helg. Nästa helg har vi förhoppningsvis vatten igen. 


Visa fler inlägg