Mindre sömnlösa, men mer frusna

Petter har sovit med Hedda i helgen och hon har sovit jättebra i sin säng. Två gånger har jag fått komma in och mata henne, men hon har somnat om hyfsat bra sedan. När jag sov med henne första natten sov hon också helt okej, men hon hamnade bredvid mig under natten. 

Nu under kvällen var hon på jättedåligt humör och till slut gick Petter upp och la henne i sängen och hon blev tyst och somnade ganska direkt. Vi är så förvånade eftersom hon inte tidigare gått lägga ifrån sig förrän vi alla legat i sängen och knappt ens då och nu bara accepterar hon det helt plötsligt. Då får vi se hur vi sover inatt då. 

I helgen har temperaturen legat på nästan tjugo minusgrader så vi har ju tagit det rätt lugnt. Melker behövde vinterskor då han klagade på att han frös i sina vinterstövlar så vi gjorde misstaget att sticka och handla dessa under löningshelg och black weekend. Tack och lov var det lugnt i butiken, men i övrigt var det ju folk överallt. 

Idag gick vi på skyltsöndag med en av Melkers förskolekompisar och resten av stan. Man är inte van så mycket folk längre. Vi frös lagom mycket idag när det bara var tolv minusgrader ute. 

Så mysigt det är när adventsstjärnorna sitter uppe. Det blir en annan känsla hemma. Mindre mysigt med julklappsstök, men det ska väl ordna sig också. Ny vecka. Hundvakt och lång arbetsvecka för Petter då han ska jobba 58 timmar och sedan en vanlig vecka därefter. Inventering på jobbet. Tur att svärmor är hemma igen då. 


Visa fler inlägg