Vi rinner bort

Igår åkte vi en morgonstund till Boviken, men vände tillbaka till stan efter lunch eftersom Melker hade en playdate. Hans kompis dök dock aldrig upp och knappt tre timmar senare svarade hans mamma att de var sjuka. Han tog det väldigt bra och tyckte att det inte gjorde så mycket för han hade ju så roligt ändå. 

Idag hade Melker en frisörtid inbokad och efter klipp är det visst obligatoriskt med glass och så fick det bli. Däremellan var vi tvugna att luncha i parken för barnen var tokhungriga. Medan vi två vuxna har sämre matlust i hettan verkar de två små ha extremt mycket bättre aptit än vanligt. Tur det. 

Efteråt blåste vi upp en pool och höll oss hemma. Vi varvade utelek med tv-spel fram till middagen som kom och plingade på dörren. Så skönt med hemleverans när det är så varmt. 

Sedan gjorde jag en gigantisk insats på gården. Jag klippte vår mycket förvuxna gräsmatta. Eller jag klippte nästan vår förvuxna gräsmatta för batteriet orkade inte hela vägen. Jag skulle säga att det är mycket finare nu, men nu är den full med små högar av gräsklipp istället. Ogräset har dessutom härjat fritt i år så det är inte stans vackraste gård direkt. 

Tre dagar kvar att fördriva. Tre ännu varmare dagar. Puh. 





  
Visa fler inlägg