Kosläpp och mors dag

Igår var vi på kosläpp i vallen. Melker verkade tycka att kossorna var kul och snackade långa meningar med dem om något som vi inte fattade ett dugg av. Så åt vi angusburgare med hembakt bröd som var riktigt gott både enligt oss och den lille mannen. Kusin Lina hade med sin kanin Putte, men den var måttligt intressant. Han var mer upptagen av att titta på barnen som åkte tramptraktor än att titta på någon kanin. Vi träffade även kusin Ingrid, men hon var tydligen inte alls spännande. Det bästa av allt var de stora maskinerna som man fick sitta inuti. Han rattade och brummade för glatta livet. Fin dag på landet. 


På kvällen var vi på grillmiddag hos svärfar. Lillfis ägnade kvällen åt att riva ut vhsfilmer och kassetband ur sin farfars skåp och stoppa in dem igen. Vilken skillnad motför grillmiddagarna förra året då barnet skrek oavbrutet hela kvällen och vi fick äta i shift för att överhuvudtaget få i oss någon smula mat.

Idag är det mors dag och det regnar. Melker firade dagen med att sova hela natten och ge sin mor fetsovmorgon till klockan sex samt småslumra vidare i lugn och ro en halvtimme till i vår säng. Bästa morsdagspresenten ever. När jag klätt på mig och var på väg upp kom grabbarna med frukost på sängen så det var bara kasta kläderna och krypa ner igen. Där låg lilla familjen och smaskade mackor och alla var på bra humör. Fint. 


Visa fler inlägg