Luleå och vinter

Förra veckan rensade jag gamla pärmar och kastade i princip en hel pärm full med gamla dagboksanteckningar sedan början av 2000-talet. En uppsjö av bitterhet skrivna med svårlästa bokstäver och jag insåg att jag aldrig någonsin kommer orka att plöja genom dem. Därför åkte de i soporna. Då insåg jag hur betydelsefull den här kanalen är för mitt framtida minne. Texten går att tyda och jag kan kategorisera mitt läsande till den månad i livet jag för tillfället känner för. Vad hände egentligen i mitt liv i januari 2015? Ja. Jag ska försöka bli en aning bättre på det här. 
 
I helgen åkte jag till Luleå med Sandra. Vi bodde på hotell, åt god mat och drack champagne. Vi avnjöt Mia Skäringers show No more fucks to give och avrundade det hela med en kväll med Krutov på hotellet. Då fick vi besök av min bästaste barndomsvän Elin och hennes man. Jag hade ätit alldeles för mycket ostkrokar och godis och till middag fick vi en enorm köttbit som gjorde att jag hade magknip resten av kvällen så jag var en aning bitter. 
 
När jag kom hem hade snön vräkt ner och helt plötsligt var det vinter. Snötyngda grenar och krispig luft. Idag sken solen och dagen kändes snarare som en marsdag än en oktoberdag. Efter jobbet plockade jag och Melker fram boben och tog en tur till coop. Fantastiskt! Håll varenda tumme ni har för att snön ligger kvar!
 
Förra veckan var en riktig skitvecka. Jag var extremt stressad för precis allt. Efter helgen har jag haft en energi jag inte riktigt träffat på ett bra tag och jag hoppas att den håller sig kvar ett tag. Nu ska jag gå ner och sy fast pompoms på en tröja jag ska ha på ett ugly sweater party till helgen. Så deså!
Visa fler inlägg