Första advent & sista november

Nu är jag återställd efter sjukdomen och i morgon börjar både jobb och december. Dagen till ära gick vi ner på stan för att äta pizza och strosa runt. Hem kom vi med nya ljus som ska fungera som adventsljusstake då vi inte hittade vår vanliga adventsljusstake. Första ljuset har ännu inte fått brinna här, men julgardiner i köket har i varje fall fått komma upp. Så det ser ut som att vi har värsta juligt hemma fastän vi inte orkar bry oss så himlarns mycket.
 
Tanken var att det skulle få bli lite julfint hemma idag också. Det blev ännu stökigare med julkartonger i hallen, men tvättkorgen blev i varje fall rensad. Städa kan vi göra en annan dag lix!
 
Igår var vi på julmyskväll och skulle fika och dricka glögg. Vi hade sju flaskor glögg och ett berg med fika. Tre flaskor gick åt och jag har fortfarande sockersmak i gommen.
 
Förra november flyttade vi in här. Jag köpte ett stjärnfilter till kameran och en prydnadsgren till en vas. Jag fotade det och sedan har både grenen och filtret varit helt oanvänt. Ska försöka använda det i veckan. Både tända grenen och fota med filtret. Till dess får ni en gammal bild på eländet.
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg