Plötsligt händer det

Jag köpte två trisslotter idag. Båda var nitlotter. Den ena var en dubbelnit (nit x2). 
 
Fast vad gör väl det när bombnedslagsrummet har blivit ett barnrum? Under kan ske. Sanna mina ord. 
 
Igår bar vi möbler. Idag rensade vi saker. Dammsög. Satte ihop spjälsängen. Skurade. Åkte iväg med skräp och lånade saker. 
 
Det är inte färdigmöblerat. Det känns inte som att det behövs. Det är ett rum där en mycket liten person ska bo snart och det är rent och saker står inte i drivor. Golfrid kommer inte att bry sig om ifall sängen står mitt efter väggen eller att det inte hänger snygga designtavlor på väggarna. Antagligen kommer hen inte utnyttja det rummet speciellt mycket de första månaderna ens. Det är rent, det är rensat, vi vet var alla barnsaker finns och allt annat går att göra någon annan gång. Med all säkerhet långt i framtiden. 
 
I morgon ska vi få ställa upp det vi rensat på vinden. Sedan är det tre skåp kvar att rensa. Sedan är det ytskikt kvar att rengöra. Och ugn och frys. Innan helgens slut ska det vara klart har jag bestämt. För sedan ska den här hemskt tjocka och haltande kattan fixa Fridas bilder (och därmed testa Macen) och planera barnledigheten. Och vila. Vila. Vila. 
 
 
Visa fler inlägg